Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönjük a temetőt takarítók segítségét

2011.11.17

 

 A Virágos Velence Városszépítő Egyesület, ebben az évben is,
- „MINDENSZENTEK” –re a már rendszeressé vált programjának megfelelően  -
ismételten megszervezte a velencei temető lomb-takarítási munkálatait. A feladat végrehajtásában önkéntesen részt vállalók felé mélységes tisztelettel köszönjük meg szorgalmas munkájukat.

Különös köszönettel a Fejér Megyei Önkormányzat Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakképző Iskola Vezetőségének, hogy támogatta kezdeményezésünket, és  lehetővé tette a diákok részvételét a programban. 

Köszönet a „dísznövénykertész” tanulóknak – név szerint – Kovács Péternek, Szilágyi Barbarának, Patatics Friderikának, Vass Dórának, Turai Bettinának és az Őket felügyelő Horváth Zoltán szakoktatónak, - akik 2011. október 28-án már reggel 8 órától szorgoskodtak a temetői  hatalmas fák  lehullott lombjának összetakarításán.

Köszönjük az Önkormányzat részéről jelenlévőknek és az INRI BT-nek a kupacokba összegyűjtött levelek elszállítását.


Végül, de nem utolsó sorban, köszönetünket fejezzük ki az egyesület tagjainak és a nyugdíjasoknak, - akik a felhívásnak eleget téve – többen megromlott egészségi állapotuk ellenére is – október 29-én 12.00 órától gereblyézték az elhanyagolt, - vagy hozzátartozó nélküli sírok közül a rengeteg lehullott levelet, gazt.

Természetesen nem megfeledkezve tisztelet illeti azokat a személyeket is - akik saját hozzátartozóik sírját, és annak környezetetét tisztították.

 Ennek az összefogásnak eredménye, hogy a 2011. október 28-án du. megtartott koszorúzási ünnepségen az avartól megtisztított környezetben hajthattunk fejet, azokra emlékezve, akik életüket adták a hazáért. Mindenszentek illetve halottak napja alkalmából méltó keretek között helyzehettük el a kegyelet virágait, gyújthattunk gyertyát rokonaink sírjánál.

Úgy véljük, hogy akik kint jártak a Velencei sírkertben ezt biztosan észrevették, megtapasztalták.

Velence, 2011. november 05.

                                                                           Virágos Velence Városszépítő Közhasznú Egyesület

 

 

A mappában található képek előnézete Temető takarítás

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.